fb
menu

Filip Jordens & Hagenkoor

-

za 22 februari 2014, 20u00
zo 23 februari 2014, 15u00
zo 23 februari 2014, 20u00

De combinatie van een Herentse amateurkunstenvereniging met een professionele artiest in één avondvullend programma heeft in het verleden al veel leuke voorstellingen opgeleverd. Dit seizoen daagt de cultuurraad het Hagenkoor uit om samen met dé Jacques Brel vertolker Filip Jordens een avond vol chanson te brengen. Het wordt een avond waar zowel het koor en Filip Jordens apart maar ook samen op het podium zullen staan.

Filip Jordens toert al jaren met zijn programma Hommage à Brel. Jordens kent het werk van Brel wellicht als geen ander en toont zich op het podium even energiek als onvermoeibaar.

Het Hagenkoor is een gemengd meerstemmig koor met uiteenlopende interesses. Hun repertoire varieert van polyfonische pareltjes tot romantische en hedendaagse koormuziek, van gospel of volksmuziek tot musical. Onder leiding van Guy Verfaillie willen ze een hoge kwaliteit bereiken in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer. En altijd gaat het om de essentie van musiceren: samen vreugde beleven aan bezield zingen.

-
shareback
-
bienvenue welkom
concerts
patati patata
bio
trailer I
trailer II
trailer III
contact, info & booking
close
bienvenue welkom
-
concerts
-
patati patata
-
bio
-
trailer I
-
trailer II
-
trailer III
-
contact, info & booking
Filip Jordens Filip Jordens Filip Jordens Filip Jordens Filip Jordens
Wie houdt nu niet van cookies